Ankara, İstanbul(Avr.), İzmir, İstanbul(Asya)

Hibrit

Hibrit

14 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

557 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

557 başvuru

Departman

Mühendislik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

MODA ENERJİ HAKKINDA

2011 yılında kurulmuş olan Moda Enerji, yıllık periyodik ölçüm, kontrol, denetim ve muayene alanlarında hizmet vermektedir. Firmamız TS EN/ISO IEC 17020 ve 17025 standartları kapsamında TÜRKAK akreditasyonu bulunan A Tipi Bağımsız Muayene Kuruluşu ve Deney Laboratuvarıdır. 

Çalışmalarımızı yurtiçinde yaygınlaştırmak amacıyla yeni çalışma arkadaşları aramaktayız. Hizmet verdiğimiz firmalarda, iş güvenliği mevzuatı kapsamında ölçüm, kontrol ve muayene çalışmaları gerçekleştirecek mühendisler arıyoruz.

İstanbul içerisinde Avrupa ve Anadolu Yakasında oturan adayların tümü başvuruda bulunabilir. Periyodik Kontrol Uzmanı pozisyonu uzaktan çalışmaya uygundur. İstanbul dışından da adaylar firmamıza başvuruda bulunabilir.

İŞ TANIMI

Periyodik Kontrol Uzmanı pozisyonunda çalışan mühendislerimiz, firmamızın İstanbul ve Türkiye çapında yer alan müşterilerinde, iş ekipmanları yönetmeliği kapsamında yer alan ekipman ve tesisatlarının yerinde ölçüm, kontrol ve muayene çalışmalarını gerçekleştirmektedirler. Periyodik kontrol uzmanı olarak, gittikleri firmayı yerinde denetleyip sonrasında raporlama departmanı ile birlikte yapılan çalışmalara dair raporlar hazırlamaktadırlar.

GENEL NİTELİKLER

Firmamızda periyodik kontrol mühendisi olarak çalışacak personelin aşağıda belirtilen koşullara uygun olarak çalışması istenmektedir.

  • İlanımıza, periyodik kontrol ve muayene alanında uzun süreli çalışmak isteyen adayların başvurmasını bekliyoruz. Ayrıca, yeni mezun ya da bu alanda tecrübesi bulunmayan adaylar da başvuru yapabilirler. Bu alanda yetiştirilmek üzere adaylar da aranmaktadır. 
  • Üniversitelerin 4 yıllık makine, elektrik ve elektrik-elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.
  • Şehir içi ve şehirlerarası araç kullanabilmesi. (B sınıfı ehliyet sahibi)
  • MS Office programlarını etkin olarak kullanabilmesi.
  • Raporlama konusunda titiz olarak çalışabilmesi.
  • Akredite bir firmada çalışmanın sorumluluğunda olabilmesi.
  • İş sağlığı ve güvenliği mevzuatına uygun çalışabilmesi.
  • Firmanın kaliteli hizmet geleneğine bağlılığı gösterebilmesi.
  • Takım çalışmasına yatkın olması.
  • İyi iletişim kurabilmesi.
  • Öğrenmeye açık olması.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
B sınıfı

Periyodik Kontrol Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Periyodik Kontrol Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Moda Enerji, TS EN/ISO IEC 17020 ve 17025 standartlarından TÜRKAK tarafından akredite edilmiş A tipi bağımsız muayene kuruluşudur ve deney laboratuvar

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Periyodik Kontrol Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Periyodik Kontrol Uzmanı İş İlanları