warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Operasyon

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

160 yılı aşkın mirasıyla Otis; dünyanın en güvenilir, verimli ve teknolojik olarak gelişmiş asansörlerini, yürüyen merdivenlerini ve taşıma sistemlerini sağlamaya devam ediyor. Global ailemize katılmak üzere, kuruluşumuzun İstanbul Avrupa yakasında satış operasyonu hizmetlerinde destek verecek “Satış Temsilcisi” ekip arkadaşı arıyoruz.

Görev ve Sorumluluklar:

  • Mevcut ve yeni müşteri iletişimi sağlamak.
  • Müşteri satış tekliflerini hazırlamak ve müşteriye sunarak takibini yapmak.
  • Gerçekleşen satışların tahsilatlarını takip etmek, tam ve zamanında tahsil edilmesini sağlamak.
  • Kapanış sürecindeki dosyaların güncelliğini ve raporlanmasını sağlamak.
  • Bakım fatura listelerini ilgili bölüm, bölge ve şubelere göndermek.
  • Kesilen faturaları kontrol etmek.
  • Modernizasyon fatura taslaklarını hazırlamak, tahsilatlarını kontrol etmek ve raporlamak.
  • Portföye yeni giren müşterilerin ödemelerini yapılabilmesi için bilgileri ilgili bankaya göndermek.


Kişisel Yetkinlikler:

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun.
  • Asansör sektöründe az 2 yıl deneyimli.
  • MS Office programlarını etkin şekilde kullanabilen.
  • Tercihen İngilizce bilen.
  • Dinamik, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek.
  • Türkiye İş Kurumu'nda kaydı ve en az 40% engel derecesini gösterir sağlık raporu olan.


Teklif Detayları:

  • Brüt maaş, ulaşım, yemek, özel sağlık sigortası, sosyal yardım.
  • Çalışan Burs Programı ile finanse edilen eğitim programlarına erişim ile kariyer gelişimine destek.
  • Yenilikçi fikirleri teşvik eden ve başarımızın anahtarı olan yeteneğimizi takdir eden bir kültür ortamı.


Hakkımızda:

160 yılı aşkın süredir OTIS, dünyanın en büyük asansör ve yürüyen merdiven imalat, montaj ve servis işini yürütmektedir. Dünya çapında 200'den fazla ülke ve bölgede müşterilerimize hizmet veriyoruz ve 2 milyondan fazla asansör ve yürüyen merdiven bakımını yapıyoruz. Gen2® asansör sistemimiz, enerji tasarrufu sağlayan ReGen™ sürücü teknolojimiz ve Link yürüyen merdiven çözümlerimiz, inovasyon ve performans için endüstri standartlarını belirlemiştir. OTIS; mühendisler, dijital teknoloji uzmanları, satış ve fonksiyon uzmanları ile fabrika ve saha teknisyenleri dahil olmak üzere 90.000'den fazla çalışana sahiptir. OTIS çalışanları, birlikte müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için farklı zaman dilimleri, coğrafyalar ve kültürler arasında işbirliği yaparak yeni fikirler ve fırsatlar yaratır. O halde kariyerinizi nereye götürebileceğinizi hayal edin!

Çalışanlarımızın kariyer ilerlemesini güçlü bir şekilde destekleyen, yeteneğimizin başarı anahtarımız olduğunu takdir eden, yenilikçi fikirleri teşvik eden ve sürekli gelişimi destekleyen bir şirket olmaktan gurur duyuyoruz. Çeşitlilik ve kapsayıcılık anlayışımız ile çalışan fikirlerinin, bakış açılarının ve deneyimlerinin öğrenme kültürümüzü desteklediğine inanıyoruz. Bu sebeple, topluluğun tüm kesimlerinden başvuruları memnuniyetle karşılıyoruz. Başvuruların değerlendirmesi objektif kriterlere göre yapılmaktadır.

Lütfen özgeçmişinizi yüklemeden önce Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında özel nitelikli kişisel verilerinizi (örneğin; ırk bilginiz, etnik kökeniniz, siyasi düşünceniz, din bilginiz, dernek, vakıf ya da sendika üyeliğiniz, sağlık veriniz vb.) paylaşmadığınızdan emin olunuz. Özgeçmişiniz içerisinde paylaştığınız veriler, iş başvurunuz kapsamında aranan özelliklere uygunluğunuzun değerlendirilmesi amacıyla işlenecektir. Özgeçmişlerinizin özel nitelikli kişisel verileri ihtiva etmesi halinde bu konuda açık rıza beyanınız alınacaktır. Olumlu veya olumsuz açık rıza beyanı ibraz etmeyen adayların özgeçmişleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Muaf

Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Temsilcisi Satış Temsilcisi Maaşları Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Satış Temsilcisi Nedir? Satış Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

160 yılı aşkın süredir OTIS, dünyanın en büyük asansör ve yürüyen merdiven imalat, montaj ve servis işini yürütmektedir. Dünya çapında 200'den fazla ü

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

BUGA OTIS İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEa) Ver

Detaylı Bilgi

Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Temsilcisi Satış Temsilcisi Maaşları Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Satış Temsilcisi Nedir? Satış Temsilcisi İş İlanları