warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Servis Teknisyeni - İstanbul

Buga Otis Asansör San.ve Tic. A.Ş.

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

189 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

189 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

160 yılı aşkın mirasıyla Otis; dünyanın en güvenilir, verimli ve teknolojik olarak gelişmiş asansörlerini, yürüyen merdivenlerini ve taşıma sistemlerini sağlamaya devam ediyor. Global ailemize katılmak üzere, kuruluşumuzun İstanbul servis şubelerinde sahip olduğumuz ünitelerin servis hizmetlerinden sorumlu “ Teknisyen ” ekip arkadaşı arıyoruz.

Görev ve Sorumluluklar

  • İstanbul servis şubelerimizin portföyünde bulunan ünitelerin periyodik bakım ve servis hizmetlerini sağlamak.
  • Arızalara zamanında müdahale etmek ve gerekli gördüğü durumlarda düzeltici önlemi almak için Servis Uzmanı ile görüşmek.
  • Müşterilerin OTIS ürün, hizmet ve hizmetlerinden memnun olmalarını sağlamak.
  • Ünitelere yapılan bakım ziyaretlerinde gördüğü ve müşterilerden aldığı parça değişimi, onarım, modernizasyon gibi talepleri not alarak Servis Uzmanı’na iletmek.


Kişisel Yetkinlikler

  • Meslek Lisesi ve/veya Meslek Yüksek Okulunun Asansör veya Elektrik Bölümlerinden mezun olmak.
  • Asansör sektöründe en az 2 yıl deneyimli olmak.
  • Çeşitli üniteler hakkında bilgi sahibi olmak.
  • Müşteri ile iletişim kurma becerisine sahip olmak.


Teklif Detayları

  • Brüt maaş, yol, yemek, sendikal haklar ve fazla çalışma hakları
  • Yenilikçi fikirleri teşvik eden ve başarımızın anahtarı olan yeteneğimizi takdir eden bir kültür ortamı.


Hakkımızda

160 yılı aşkın süredir OTIS, dünyanın en büyük asansör ve yürüyen merdiven imalat, montaj ve servis işini yürütmektedir. Dünya çapında 200'den fazla ülke ve bölgede müşterilerimize hizmet veriyoruz ve 2 milyondan fazla asansör ve yürüyen merdiven bakımını yapıyoruz. Gen2® asansör sistemimiz, enerji tasarrufu sağlayan ReGen™ sürücü teknolojimiz ve Link yürüyen merdiven çözümlerimiz, inovasyon ve performans için endüstri standartlarını belirlemiştir. OTIS; mühendisler, dijital teknoloji uzmanları, satış ve fonksiyon uzmanları ile fabrika ve saha teknisyenleri dahil olmak üzere 90.000'den fazla çalışana sahiptir. OTIS çalışanları, birlikte müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için farklı zaman dilimleri, coğrafyalar ve kültürler arasında işbirliği yaparak yeni fikirler ve fırsatlar yaratır. O halde kariyerinizi nereye götürebileceğinizi hayal edin!

Çalışanlarımızın kariyer ilerlemesini güçlü bir şekilde destekleyen, yeteneğimizin başarı anahtarımız olduğunu takdir eden, yenilikçi fikirleri teşvik eden ve sürekli gelişimi destekleyen bir şirket olmaktan gurur duyuyoruz. Çeşitlilik ve kapsayıcılık anlayışımız ile çalışan fikirlerinin, bakış açılarının ve deneyimlerinin öğrenme kültürümüzü desteklediğine inanıyoruz. Bu sebeple, topluluğun tüm kesimlerinden başvuruları memnuniyetle karşılıyoruz. Başvuruların değerlendirmesi objektif kriterlere göre yapılmaktadır.

Lütfen özgeçmişinizi yüklemeden önce Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında özel nitelikli kişisel verilerinizi (örneğin; ırk bilginiz, etnik kökeniniz, siyasi düşünceniz, din bilginiz, dernek, vakıf ya da sendika üyeliğiniz, sağlık veriniz vb.) paylaşmadığınızdan emin olunuz. Özgeçmişiniz içerisinde paylaştığınız veriler, iş başvurunuz kapsamında aranan özelliklere uygunluğunuzun değerlendirilmesi amacıyla işlenecektir. Özgeçmişlerinizin özel nitelikli kişisel verileri ihtiva etmesi halinde bu konuda açık rıza beyanınız alınacaktır. Olumlu veya olumsuz açık rıza beyanı ibraz etmeyen adayların özgeçmişleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı

Servis Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Servis Teknisyeni Servis Teknisyeni Maaşları Servis Teknisyeni Nasıl Olunur? Servis Teknisyeni Nedir? Servis Teknisyeni İş İlanları
Hakkımızda

160 yılı aşkın süredir OTIS, dünyanın en büyük asansör ve yürüyen merdiven imalat, montaj ve servis işini yürütmektedir. Dünya çapında 200'den fazla ü

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

BUGA OTIS İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEa) Ver

Detaylı Bilgi

Servis Teknisyeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Servis Teknisyeni Servis Teknisyeni Maaşları Servis Teknisyeni Nasıl Olunur? Servis Teknisyeni Nedir? Servis Teknisyeni İş İlanları