warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Tax-Core Team-Junior Specialist

EY

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Years of Experience

No experience preference

Department

Audit

Audit

Application Count

889 application

Job Type

Full-Time

Years of Experience

No experience preference

Application Count

889 application

Department

Audit

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

EY, bağımsız denetim, vergi, kurumsal finansman ve danışmanlık hizmetlerinde bir dünya lideridir.

Anlayışımız ve kaliteli hizmetlerimiz dünya ekonomisi ve sermaye piyasalarında güvenin oluşmasına katkıda bulunmaktadır. EY, güçlü yönetim ekibiyle tüm paydaş gruplarına verdiği sözleri yerine getirmekte ve bu şekilde çalışanları, müşterileri ve içinde yer aldığı diğer çevreler için daha iyi bir çalışma hayatı oluşturulmasında önemli bir rol üstlenmektedir.

Dünya çapında 150’den fazla ülkede, 260.000 kişilik ekibimizin sahip olduğu ortak değerlerimiz, müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesine ve tüm paydaşlarla ilişkilerimize yön vermektedir. Entegre bir teknoloji platformu üzerinden birbirlerine bağlı olan ekiplerimiz dünya çapında tüm ofislerimizde aynı metedolojiyi kullanmaktadır. Ernst & Young Global’in bir üyesi olarak 30 yıldır Türkiye’de; İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir olmak üzere 4 ofiste, 1700 kişiden fazla ekibimizle hizmet vermekteyiz.

 EY Türkiye olarak,TAX - Core Tax Support Ekibi’nde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip Junior arayışımız bulunmaktadır.

  

TAX - Core Tax Support Ekibi nedir?

Vergi hizmetlerini gerçekleştirme şeklimizi değiştiriyoruz. Junior in Core Tax Destek Ekibi olarak, EY Türkiye Vergi Denetim ve Danışmanlık Departmanı tarafından yürütülen tüm ekip ve projeleri destekleyeceksiniz. Başlıca görevleriniz; tamamlayıcı setler ve hesaplamalar ile vergi beyannamelerinin hazırlanmasının desteklenmesi, verilerin toplanması ve işlenmesi, belgelerin kaydedilmesi ve doğrulanması, ekiplere ve projelere hazırlık ve ek destek sağlanması, mercilere sunulacak beyanname ve raporların düzenlenmesi ve durumlarının izlenmesi ve daha fazlası Vergi Ekiplerimizi destekleyen görevler. Çeşitli görevler sizi bekliyor.

 

Esneklik ve iş-yaşam dengesi, stressiz çalışma ortamı, fazla mesai beklentisi olmadan iş yapma şekli sunuyoruz.

 

YETERLİLİKLER

 

• Öğrenci durumu (3.4. yıl) ; 2 veya 4 yıllık lisans mezunu

            - Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Fakültesi,

            - Ekonomi, İşletme Yönetimi, vb…

            - Belge Bilgi Yönetimi, Kütüphanecilik, Dil Bilimleri

            - Yönetim Bilgi Sistemleri, İşletme bilişimi, vb...

            - İngiliz Filolojisi, İngiliz Dili ve Edebiyatı vb.

• İngilizce dil bilgisi

• MS Office (Word, İyi Excel, Power Point) bilgisine sahip, bilgisayar yazılım programları, veri analizi ve veri tabanları ile ilgilenen adaylar tercih sebebi olacaktır.

• Takım çalışması ve kolay networking yeteneği,

• İyi iş organizasyonu ve bağlılık

 

 

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

EY is a global leader in Assurance, Tax, Consulting and SaT (Strategy and Transactions) services. 

The insights and quality services we deliver help build trust and confidence in the capital markets and in economies the world over. We develop outstanding leaders who team to deliver on our promises to all of our stakeholders. In so doing, we play a critical role in building a better working world for our people, for our clients and for our communities. 

Our 280 000 people, in more than 150 countries, are united by our shared values, which inspire our people worldwide and guide them to do the right thing, and our commitment to quality, which is embedded in who we are and everything we do. Our offices around the world use the same methodology and are linked through an integrated technology platform to enable instantaneous communication and collaboration among team members, regardless of location. As a member of EY Global, in Turkey we operate in 5 offices located in Istanbul, Ankara, Bursa and Izmir, with more than 1700 people for 30 years.

 

We are seeking for a Junior specialist to join our TAX - Core Tax Support Team  in Istanbul with the following qualifications.

 

What is the Core Tax Support Team?

As a Junior in Core Tax Support Team, you will support all teams and projects executed by the Tax Audit and Advisory Department of EY Turkey. Your main tasks are; supporting preparation of tax declarations with complementary sets and calculations, collecting and processing data, recording and verification of documents, providing preparatory and  supplementary support to teams and projects,  , drafting of pleadings and reports to be submitted to authorities and monitoring their status and many more tasks that supports our Tax Teams. A variety of tasks awaits you.

We offer flexibility and work-life balance, stress free working environment, way of doing business with no expectation of overtime.

 

QUALIFICATIONS 

• Status of a student (III-V year) or a graduate of 2 or 4 years Bachelor’s degree

           - Faculty of Science, Technology, Engineering and Maths,

           - Economy, Business Administration, etc…

           - Management information systems , Business informatics , etc…

           - Document Information Management, Librarianship, Linguistics

           - English Philology, English Language & Literature, etc…

• Knowledge of English language,

• Knowledge of MS Office (Word, Advanced Excel, Power Point), Candidates interested in computer software programs, data analysis and databases will also be preferred

• Ability to work in a team and easy networking,

• Good work organization and commitment

 

 

 

Preferred Candidate

Bachelor’s(Graduate)
English(Reading : Good, Writing : Good, Speaking : Good)

Vergi Denetçisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Vergi Denetçisi Vergi Denetçisi Maaşları Vergi Denetçisi Nasıl Olunur? Vergi Denetçisi Nedir? Vergi Denetçisi İş İlanları
Hakkımızda

EY, bağımsız denetim, vergi, kurumsal finansman ve danışmanlık hizmetlerinde bir dünya lideridir. Global bir firma olarak, uluslararası kaynaklarımızı

Şirket Sayfasına Git

Vergi Denetçisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Vergi Denetçisi Vergi Denetçisi Maaşları Vergi Denetçisi Nasıl Olunur? Vergi Denetçisi Nedir? Vergi Denetçisi İş İlanları