warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Beşiktaş)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Güvenlik

Güvenlik

Başvuru Sayısı

310 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

310 başvuru

Departman

Güvenlik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Beşiktaş Balmumcu'nda bulunan 5 yıldızlı otelimizin Güvenlik departmanında çalışacakGüvenlik Müdürütakım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.


NİTELİKLERİ:

  • Tercihen Meslek Yüksek Okulu veya Üniversite mezunu,
  • Tercihen İngilizce bilen,
  • Sektöründe veya benzer görevlerde en az 5 yıl tecrübeli,
  • Liderlik ve yöneticilik vasıflarına sahip,
  • Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilen,
  • Yeniliklere açık ve uyum sağlayabilen,
  • Dış görünüşüne özen gösteren,
  • Disiplinli ve soğukkanlı,
  • Özel güvenlik sertifikasına sahip,


GÖREV ve SORUMLULUKLARI:

  1. Güvenlik Müdürü misafirlerin ve personelin can güvenliği ile tesisin güvenliğini içeren genel güvenlikten sorumludur. Personelini de konularıyla ilgili olarak eğitir, görevlerini yerine getirip getirmediği hususunda gerekli denetimleri yapar.
  2. Otel içindeki tüm misafir ve personel alanları ile ana bina dışı ve çevrelerini periyodik kontrol ederek şüpheli şahısların dolaşmasını önler, şüpheli cisim bulunup bulunmadığını kontrol eder, şüpheyi çeken bir durum görülürse Yönetimi haberdar eder,
  3. Üst Yönetimden alınacak talimata göre gerektiğinde Emniyet Müdürlüğünü haberdar etmek, 
  4. Emniyet görevlileri gelinceye kadar gerekli güvenlik önlemlerini almak, şayet mevcutsa suç delillerini muhafaza etmek.
  5. Sorumlu olduğu Departman ve otel adına kamu kurum ve kuruluşları (Emniyet, Valilik vs.) ile otel ilişkilerini sıcak tutarak olası acil bir durumda iletişim kurulmasını sağlar.
  6. Otelin giriş-çıkış noktaları ile otel içerisinde hassasiyet arz eden yerlerin sıkı kontrolünü yaptırmaktan sorumludur.
  7. 5188 sayılı Kanunun 7 maddesine göre görev alanı içerisinde haklarında yakalama, tutuklama veya mahkumiyet kararı bulunan kişileri yakalamak ve orantılı arama yapmak, aynı şekilde suç teşkil eden veya delil olabilecek ya da tehlike doğurabilecek eşyayı emanete almak derhal kolluk kuvvetlerine haber vermek.
  8. 5188 sayılı Özel Güvenlik Teşkilatı Kanunu gereğince Koruma ve Güvenlik Planını hazırlamak, işlerliğini sağlamak, güncelliğini takip etmek.
  9. 7126 sayılı Sivil Savunma Kanununa istinaden İl ve İlçe Sivil Savunma Müdürlüklerinin plan ve proje ve eğitimlerle ilgili taleplerini yerine getirmek.
  10. Departmanında görev alan personelin motivasyonunu ve birbirleri ile uyum içerisinde çalışmalarını sağlamak, kontrol etmek gerekli önlemleri prosedürler doğrultusunda almak.
  11. Güvenlik Departmanı çalışanlarının ekip ruhu ve otel yönetmelikleri doğrultusunda hareket etmelerini sağlamak.
  12. Kayıp ve çalıntı şikayetlerini araştırmak, koordinasyonunu sağlamak ve konu hakkında rapor tutarak Genel Müdürlüğe sunumunu yapmak.
  13. Herhangi bir acil durum olduğunda mevcut acil durum planını uygular, gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamak. 
  14. Tedarikçi firma çalışanlarının bilgileri ve tedarikçi veya misafir / müşteri bilgileri iş gereği güvenli alanlarda saklanmasını sağlamak ve prosedürlere uygun tarihlerde prosedürlere uygun şekilde imha etmek ve KVKK güvenliği prosedürlere uygun şekilde korunmasını sağlamak.

Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta)

Güvenlik Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Güvenlik Müdürü Güvenlik Müdürü Maaşları Güvenlik Müdürü Nasıl Olunur? Güvenlik Müdürü Nedir? Güvenlik Müdürü İş İlanları

Güvenlik Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Güvenlik Müdürü Güvenlik Müdürü Maaşları Güvenlik Müdürü Nasıl Olunur? Güvenlik Müdürü Nedir? Güvenlik Müdürü İş İlanları