Beden Eğitimi Öğretmeni/ Besyo Mezunları

Ege otizm genclik ve spor kulübü derneği

İzmir(Güzelbahçe)

İş Yerinde

İş Yerinde

13 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Spor

Spor

Başvuru Sayısı

140 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

140 başvuru

Departman

Spor

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

özel gereksinimli bireylere spor ve hareket eğitimi , yaşam beceriler, özbakım becerileri , akademik okul destek programları , kaynaştırma eğitimi , sosyal yaşam becerileri alanlarında eğitim vermekteyiz.Tüm çalışma arkadaşlarımız Beden eğitimi spor yüksek okulu mezunlarından oluşmaktadır .

Spor ve yaşam liderlerimiz;  Eğitim koordinatörlerimiz tarafından hazırlanan bireysel programları kurum içindeki eğitimler sonucunda uygulayıcı olarak görev almaktadırlar.

12 yıldır otizmli bireylere spor eğitimi veren spor kulübümüze beden eğitimi spor yüksek okullarından antrenörlük, öğretmenlik, rekreasyon veya spor yöneticiliğinden mezun yada uzatmalı , güvenilir, güler yüzlü, vicdanlı iş ahlakı olan, özel gereksinimli bireylerle çalışmak isteyen , istekli , mezun olduğu alanda bilgi ve deneyime sahip takım arkadaşları arıyoruz. ( deneyimli olmanıza gerek yoktur.Sistem içinde eğitimler olucaktır.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)

Beden Eğitimi Öğretmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Beden Eğitimi Öğretmeni Beden Eğitimi Öğretmeni Maaşları Beden Eğitimi Öğretmeni Nasıl Olunur? Beden Eğitimi Öğretmeni Nedir? Beden Eğitimi Öğretmeni İş İlanları